memorial on broadway

30 mei 2014

Gister was een vermoeiende dag ondanks dat we niets gepland hadden. Na de heerlijke koffie hebben kado's gekocht voor Paul Sangers bij BB King. Daarna door gelopen naar times square en zijn we met captain America, elmo, woody en cookie monster op de foto geweest. Ondanks al het schoon op 7th avenue werden onze vrolijke zintuigen toch geprikkeld door een gigantische H&M, waar we leuke dingen hebben gekocht. Na een rust stop op een zon overgoten tribune net voor de jumbotron liepen we richting Central park. Onderweg hebben we onze lunch gekocht en in Central park hebben we een lekker plekje gevonden en genoten van onze echte New Yorkse hotdogs!
Het blijft Me verbazen hoe groot het park is, want na een wandeling van 3 uur en het zien van eenhoorntjes, 3 plassen, een kasteel en Central park Zoo waren we nog niet eens op de helft. Na een verfrissende drankje bij Tavern on the green hebben we het park toch maar verlaten en zijn we richting het speelgoed imporium gegaan.
F.A.O. Schwartz, een gigantische speelgoed winkel. Sonja is verliefd geworden op de, gigantische pluche oerang oetan en ik heb mijn eigen teddy beer gemaakt bij Build a bear. Met een captain America pakje is hij nu Steve Rogers, the First bearvenger. Na veel moeite hebben we onszelf weg getrokken uit de winkel en weer richting het hotel gegaan. Via 5th avenue, waar alle dure merken zitten zoals Gucci, Prada en Abercrombie & Fitch, zijn we naar het hotel gegaan en zijn we er achter gekomen dat naast hotel Carter een hele goede deli zit en daar hebben dan ook ons avond eten gehaald. Nu zitten we weer in de Starbucks te genieten van koffie en jazz muziek en we gaan zometeen richting het 9/11 memorial, vanavond naar de Broadway musical wicked.

See You next time guys ;)
Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl